Kesäinen Halikko-turnaus 13.5., äitienpäivänä 14.5. kovat vastustajat Naantalissa
Julkaistu: 14.05.2023 14.55

Kesäinen Halikko-turnaus 13.5., äitienpäivänä 14.5. kovat vastustajat Naantalissa

Halikko 13.5.

Halikon 13.5.23 turnaus pelattiin lämpimässä kesäsäässä. MaPS P2015 oli mukana kahdella joukkueella, toinen kilpasarjassa ja toinen haastesarjassa. Molemmille joukkueille tuli viisi peliä, joista kilpasarjan joukkue voitti kolme ja haastesarjan kaksi. Kilpasarjassa sijoitus oli 5. ja haastesarjassa 6..

Haastesarjan viimeinen peli oli uutta tuttavuutta, FC Raumaa, vastaan. Peli eteni tasaisissa merkeissä pelin aaltoillessa päästä päähän. FC Rauma oli lukemin 2-1 niukasti parempi, vaikka MaPS:n pojat saivat pelin loppuunkin hyvän paineen vastustajan maalille. Kilpasarjan viimeisestä sijoituspelistä oli tuloksena helppo voitto lukemin 9-1.

Molempien joukkueiden peliesitykset olivat hyviä ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Valmentajat saivat hyvää oppia joukkueiden nykytilanteesta ja harjoiteltavista asioista tuleviin harjoituksiin.

Tulokset, kilpasarja

Tulokset, haastesarja


Naantali 14.5.

Aluesarjan taso 2 turnaus pelattiin äitienpäivänä Naantalissa. Mukana oli tällä kertaa valkoinen kokoonpano. Vastustajat VG-62, RaiFu ja Åifk olivat tällä kertaa liian kovia. Tuloksena selkeät tappiot joka pelistä.

Poikien yritteliäisyys pysyi kuitenkin hyvänä kaikkien kolmen pelin ajan. Valmennus ja pojatkin saivat hyviä vinkkejä onnistuneiden aloitusten ja maalivahdin avauksien toteuttamisesta.


Tulospalvelu.